Webbhotell för e-handel

Vi har jämfört över 25 webbhotell för ehandel och presenterar här dom två bästa webbhotellen.


Vi jämför webbhotell för ehandel

Behöver du hitta ett webbhotell som funkar bra för ehandel? Då har du kommit helt rätt. Vi på Skapaegehemsida.se har jämfört över 25 olika webbhotell och testat vår egen ehandel på samtliga av dom webbhotell som vi har testat och jämfört. Dom tester vi gjort baserar sig på pris, hastighet, support, utrymme, trafik och sist men absolut inte minst e-post. Våra tester har mynnat ut i två webbhotell som passar bäst för ändamålet.

Bästa webbhotellet för ehandel

Köp webbhotellet från Misshosting.


Sveriges bästa webbhotell för dig som vill starta eller flytta din ehandel är utan större tvekan FS Datas webbhotell FS Platinum. För 995 kr per månad får du hela 200 GB i utrymme vilket skulle kunna innebära att du kan ha tusentals produkter i din e-handel. För att säkerställa att all trafik du får in på din hemsida hanteras korrekt och inte gör att din hemsida blir seg så får du därtill hela 3000 GB (3 TB) i trafikminne via webbhotellet.


Oavsett vilken tid på dygnet du behöver webbhotellets hjälp med en flytt, justering av domän eller tekniska frågor så når du dom varje sekund på dygnet tack vare webbhotellets 24/7-support. När dina kunder behöver nå dig via din egen support så ska det gå snabbt och smidigt – för att underlätta supportprocessen till din ehandel så ingår 500 GB i e-postminne vilket i konkreta termer är närmare hundratusentals supportmeddelanden.


Webbhotellet från FS Data erbjuder även SSL-certifikat, Wordpress-stöd och kostnadsfri backup och flytthjälp om du har en hemsida hos ett annat webbhotell i dagsläget.


Köp webbhotellet från Misshosting här.

Bra webbhotell för mindre ehandel

Köp webbhotellet från Hemsida24 för 174 kr / mån här.


Har du bestämt dig för att skapa hemsida och starta ehandel? Bra – då behöver du ett kraftfullt webbhotell som gör att du klarar av vardagen utan teknisk huvudvärk titt som tätt. Du ska fokusera på att bygga din hemsida och bedriva ehandel. Oavsett om din trafik kommer genom dina positioner i sökmotorerna i samband med att du planerar att jobba intensivt med din sökmotoroptimering eller om du siktar på att bli en stjärna på sociala medier och bygga ett starkt varumärke så är webbhotellet E-butik från Hemsida24 ett bra alternativ för dig.


Trots att webbhotellet inte riktigt har samma kraft som det vi listar ovan från FS Data så har Hemsida24 trots detta ett erbjudande som lägger en bra grund för dig och din ehandel. Du får genom detta webbhotell möjlighet att lägga upp obegränsat antal produkter och undersidor till din ehandel. Du erbjuds upp till 60 GB i lagringsutrymme, kostnadsfri e-post och givetvis ett SSL-certifikat. Nyligen har Hemsida24 ingått ett samarbete med Miss Hosting som investerade i verksamheten. Inte riktigt som ett investmentbolag, utan mer som ett förvärv.


Köp webbhotellet från Hemsida24 för 174 kr / mån här.