Tips för att starta blogg helt gratis

Webbhotell, domän och hela kittet - gratis!

Starta en blogg helt gratis!

Sugen på att komma igång med bloggningen och detta helst helt gratis? Bra, för att blogga ska nämligen vara gratis. Det ska inte vara svårt att starta blogg, utan det svåra ska vara att fånga läsare och intresse för din blogg genom intressant innehåll om dig, ditt liv och vad du gör på daglig basis.

Genom att du kommer använda dig av en subdomän, exempelvis minblogg.heymo.se så kommer din blogg att bli helt kostnadsfri att driva. När du inom en tid får lite fler läsare och således även lite intäkter via annonser eller kanske influencer-samarbeten så kan du lätt utöka till en egen domän för bara några kronor per år som sammankopplas till din tidigare blogg. Genom att starta en blogg gratis hos Heymo får du grundläggande funktioner, en tydlig och enkel koppling till Google Analytics och ett stort bildbibliotek som tillhandahåller hela 300 000 bilder som kommer hjälpa dig att sätta färg och liv på dina texter som du skriver på din blogg. Du behöver inte tänka på kostnader som skenar, hosting eller hur många sidor du kan publicera – allt ingår!

Starta blogg helt gratis här!

Hur får jag fler läsare till min blogg?Det är onekligen lättare sagt än gjort att få fler läsare till ens blogg. Det handlar om din personlighet – vem du är, vad du berättar och vilka budskap du framför genom din blogg. Ett bra exempel i Sverige är Manity.se som är en lifestyleblogg för män. Att vara bloggare eller influencer är ingenting som kommer helt utan investeringar i form av tid. Det tar tid att bygga på sig en större följarbas som läser dina texter dag in och dag ut. Det bästa tipset för att bli en framgångsrik bloggare är att du ska vara just du – dig själv i alla lägen. Läs gärna mer om hur det är att driva en blogg på Blogbiz. Våga öppna upp dig och berätta om du mår dåligt, men dela också med dig av när det går bra i livet på din blogg. Det är några tips till hur du blir en framgångsrik bloggare och influencer - och då även en del av fenomenet influencer marketing som växer sig allt starkare.


Här kan du läsa mer om hur du startar en gratis hemsida via Heymo.
Heymo - GRATIS!

0 kr per .se domän

Egensajt - KÖP NU!

55 kr per .se domän

Fs Data - KÖP NU!

89 kr per .se domän

One.com - KÖP NU!

115 kr per .se domän

Heymo - GRATIS!

0 kr för webbhotell!

EgenSajt - KÖP NU!

från 18 kr/månad

Inleed - KÖP NU!

från 19 kr/månad

One.com - KÖP NU!

från 20 kr/månad