Så startar du en e-handel på billigast sätt

Du kan komma igång med e-handel från 99 kr per månad - svårare är det inte!

Starta e-handel billigt!

Vill du starta e-handel billigt? Då har du kommit rätt! Vi har jämfört många e-handelsplattformar och sonderat fram dom bästa alternativen för dig som vill komma igång med e-handel. Om du är ny till e-handel och vill komma igång med liten risk så kommer du föredra dessa alternativ som presenteras.

Tre alternativ av billig e-handel

Vi presenterar tre olika varianter av billiga e-handelsplattformar, som alla baseras på samma leverantör för enkelhetens skull. Det innebär rent konkret att du kan börja din e-handelsresa i mindre skala, för att sedan utöka minnet och antalet produkter i samband med att försäljningen ökar succesivt.

Billigaste e-handeln – 99 kr per månad

Sveriges absolut billigaste e-handel – äntligen är den här. Detta alternativ passar bäst för dig som har maximalt 5 produkter och 3 varianter av respektive produkt såsom olika storlekar eller färger. Du får tillgång till egna betalsätt, men också Payson kortbetalning, internetbank och faktura samt delbetalning. Givetvis ingår en mobilanpassad e-handel och du får tillgång till all statistik som du kan tänkas behöva för att spåra dina medieinvesteringar i Google och sociala medier. Tack vare att det ingår obegränsat antal sidor till din e-handel för bara 99 kr per månad ser vi detta som ett mycket bra alternativ för dig som är ny eller har färre produkter, men ändå är mån om att ranka i Google genom att skriva mycket innehåll för din SEO. För att framstå professionell gentemot dina kunder och klienter ingår även e-postadresser som innehåller ditt domännamn (exempel: kundtjanst @ dine-handel.se). Det totala lagringsutrymmet uppgår till 10 GB och trafikmängden sätter tak vid 100 GB. Ett mycket bra alternativ för dig som vill smygstarta din e-handel!

Starta e-handel för bara 99 kr per månad här!

Komplett e-handel – 169 kr per månad

Vill du starta en komplett e-handel utan svårigheter till ett förmånligt pris? Då har vi tagit fram rätt alternativ för dig. För enbart 169 kronor per månad kan du få igång ett webbhotell för e-handel som gör att du kan publicera oändligt med artiklar tillsammans med maximalt 15 produkter och 5 varianter av respektive produkt. Tack vare ett stort lagringsutrymme på 30 GB och en trafikmängd om maximalt 200 GB kan du känna dig trygg med att skala upp dom mediala investeringarna som gör att du kan öka försäljningen, utan att din nya hemsida tar stryk.

Starta e-handel för bara 169 kr per månad här!

Fullständig e-handel – 249 kr per månad

Är du intresserad av att starta en fullständig e-handel med oändligt antal produkter och en färdig koppling till Klarna? Då har du hittat rätt! Egna e-postadresser med unika namn, oändligt antal produkter och 60 GB i lagringsutrymme – det måste vara taget!

Läs mer och starta e-handel för bara 249 kr per månad här!
Heymo - GRATIS!

0 kr per .se domän

Egensajt - KÖP NU!

55 kr per .se domän

Fs Data - KÖP NU!

89 kr per .se domän

One.com - KÖP NU!

115 kr per .se domän

Heymo - GRATIS!

0 kr för webbhotell!

EgenSajt - KÖP NU!

från 18 kr/månad

Inleed - KÖP NU!

från 19 kr/månad

One.com - KÖP NU!

från 20 kr/månad