One.com - Rabattkod och recension

Du får ett billigt och bra webbhotell från One.com med vår rabattkod!

50% på One.com med rabattkod i Oktober 2020

I Oktober 2020 kan du göra som så många andra och köpa webbhotell till ett rabatterat pris hos One.com genom vår rabattkod. One.com är sedan länge kända för problemfria leveranser av webbhotell och domäner och har länge haft fantastiska priser på sina erbjudanden – men nu halverar One.com sina priser på sitt hemsideprogram i Oktober 2020. Passa på att göra ett kap på ett billigt webbhotell redan idag!


Köp One.com-webbhotell till 50% av priset här.


Billiga webbhotell hos One.com

One.com har primärt tre olika alternativt i sitt utbud när det kommer till webbhotell. Starter, som är deras enklaste modell, är perfekt för dig som är i ett uppstartsskede av att skapa egen hemsida och inte har allt för höga krav på prestandan. Gemensamt för samtliga webbhotell hos One.com är att du får tillgång till en obegränsad Oavsett vilket alternativ du väljer så kan du i efterhand alltid uppgradera dig och få skräddarsydda lösningar efter dina behov – oavsett om du köper ett billigt webbhotell eller jagar efter en ny domän. Över 1,500,000 kunder kan inte ha fel.

Samtliga webbhotell hos One.com innehåller ett hemsideprogram som hjälper dig att på ett enkelt sätt skapa egen hemsida utan förkunskaper vad gäller kodning eller design. Allt du behöver göra är att först bestämma dig för vilket webbhotell från One.com du vill köpa, och sedan logga in på kontrollpanelen för att välja vilket hemsideprogram du vill använda respektive vilken design du vill utgå från när du bygger din hemsida. I webbutrymme hos One.com ingår 25GB och obegränsat med trafik. Läs mer om respektive webbhotell hos One.com nedanför.


Webbhotell Starter hos One.com

Webbhotellet Starter är perfekt för dig som vill skapa en egen enkel hemsida eller en simplare blogg utan att binda dig hos en bloggportal. Med ett utrymme om 25 GB kommer du klara dig bra inledningsvis. I paketet Starter kan du ha en hemsida på en databas. Givetvis ingår även ett SSL-certifikat som håller din nya hemsida fräsch och säker. För att lätt kunna göra justeringar på din nya hemsida får du även tillgång till FTP-åtkomst om du vill koda ditt innehåll på egen hand genom exempelvis PHP, HTML och CSS.

Köp webbhotellet Starter hos One.com här.


Webbhotell Premium hos One.com – 50% rabatt (Rekommenderas!)

Är du ute efter att bygga en snabb hemsida till ditt företag? Då har du hittat helt rätt! Tack vare att det ingår responsiv mobildesign så kommer din hemsida se lika bra ut i telefonen som den gör på datorn eller surfplattan. I detta webbhotellspaket ingår det rejält med utrymme sett till det konkurrenskraftiga priset – du får hela 25 GB i utrymme. Likt Starter så ingår även här ett SSL-certifikat.

Köp webbhotellet Premium hos One.com här.


Webbhotell Plus hos One.com – 50% rabattkod

Webbhotellet Plus är perfekt för dig som vill ha en snabb hemsida som är Wordpress-baserad från dag ett – och därtill har möjlighet att hosta flera hemsidor samtidigt. Du får tillgång till obegränsat antal databaser och kan skapa dina hemsidor i en testmiljö. Säkerheten är i fokus tack vare One.com’s fräscha och moderna backup & återställningsfunktion som gör att du aldrig behöver oroa dig för förlorad data med detta webbhotell. Lagringen kommer i form av SSD-lagring på hela 200 GB och 2 GB i RAM-minne samt en kraftfull CPU. Likt dom tidigare nämnda webbhotellen ordnas det även här med SSL-certifikat och FTP.

Köp webbhotellet Plus hos One.com här.

Heymo - GRATIS!

0 kr per .se domän

Egensajt - KÖP NU!

55 kr per .se domän

Fs Data - KÖP NU!

89 kr per .se domän

One.com - KÖP NU!

115 kr per .se domän

Heymo - GRATIS!

0 kr för webbhotell!

EgenSajt - KÖP NU!

från 18 kr/månad

Inleed - KÖP NU!

från 19 kr/månad

One.com - KÖP NU!

från 20 kr/månad