Rabattkod till Misshosting som erbjuder billigt webbhotell

Vill du köpa ett webbhotell för ynka 9 kr i månad? Då är MissHosting ett webbhotell för dig!


Misshosting har sedan en lång tid tillbaka erbjudit något som kan anses vara Sveriges billigaste webbhotell och startar på ynka 9 kr med deras Basic Webbhotell. Genom oss på Skapaegenhemsida.se får du dessutom en unik rabattkod genom att klicka här. Rabattkoden på Misshosting gäller för Oktober 2020.

Gemensamt för samtliga webbhotell som du kan köpa hos Misshosting är att du får tillgång till ett obegränsat antal e-postadresser, One-click installer och MySQL-databaser för att kunna hantera dina hemsidor på ett enkelt sätt. Med den historiska upptiden på 99,9% är du mer eller mindre helt garanterad att alltid vara tillgänglig för dina kunder eller läsare, oavsett om du vill ha ett webbhotell för e-handel, starta blogg eller bli expert på affiliatemarknadsföring.


Webbhotell för 9 kr hos Misshosting – Basic

Med webbhotellet Basic från Misshosting så är du garanterad Sveriges billigaste webbhotell som tillåter dig att lägga upp din första hemsida – dit du kan ha obegränsat med trafik. Om du inte vet hur man skapar egen hemsida sedan tidigare så ingår Misshostings kraftfulla hemsideprogram SiteBuilder som hjälper dig med att skapa din hemsida utan att du behöva ha några förkunskaper vad rör kodning eller programmering.

Om du planerar att använda många bilder och filmer på din nya hemsida så är mycket lagring en central del av ditt hemsidebygge – och med Misshostings webbhotell Basic får du 100 GB i lagring vilket du kommer långt med.


Klicka här för att aktivera rabattkoden hos MissHosting för webbhotellet Basic.

Webbhotell för 19 kr hos Misshosting – Professional

Misshostings mellanpaket Professional erbjuder dig möjligheten att hosta upp till 10 hemsidor samtidigt – på ett och samma webbhotell, och låter dig att slussa obegränsat med trafik till din nya hemsida. Genom att installera ett kostnadsfritt SSL-certifikat på din hemsida så säkerställer du att din hemsida blir säker i webbläsarna, och gynnar även dig i din sökmotoroptimering på länge sikt. Lagringsmässigt erbjuds i detta alternativ hela 250 GB i lagring vilket passar perfekt om du vill hantera flera hemsidor samtidigt.


Klicka här för att aktivera rabattkoden hos MissHosting för webbhotellet Professional.

Webbhotell för 29 kr hos Misshosting – Ultimate

Är du ute efter ett webbhotell från Misshosting som ger dig möjlighet att lansera obegränsat antal hemsidor och slussa obegränsat med trafik för ynka 29 kr per månad? Då har du kommit helt rätt och du kommer verkligen uppskatta webbhotellet Ultimate. Allt som ingår i hemsideprogramen och webbhotellen enligt ovan ingår givetvis i webbhotellet Ultimate från Misshosting.


Klicka här för att aktivera rabattkoden hos MissHosting för webbhotellet Ultimate.