50% rabattkod på Hemsida24 i Oktober 2020

Använd vår rabattkod och starta hemsida idag!

Rabattkod – 30% rabatt på Hemsida24 i Oktober 2020

Hemsida24 är en plattform som tillhandahåller en fantastisk möjlighet för dig som vill starta egen hemsida. Hemsida24 ser till att du får ett kvalitativt webbhotell och har också fantastiska priser på domäner och toppdomäner såsom .se för 9 kronor styck. I Oktober 2020 erbjuder Hemsida24 30% rabatt på samtliga årsabonnemang.Klicka här för att få 50% rabatt på ett årsabonnemang hos Hemsida24.


Vilka årsabonnemang erbjuder Hemsida24?

Hemsida24 erbjuder 3 olika årsabonnemang – Standard, Professionell och E-butik. Varje abonnemang kommer med olika fördelar och ger dig tillgång till olika funktioner. Det gör att du inte behöver betala extra i onödan – betala enbart för det utrymme och den kraft som du behöver när du skapar din nya billiga hemsida.


50% rabatt på årsabonnemanget Standard hos Hemsida24

Hemsida24s abonnemang Standard är perfekt för dig som vill starta en enkel hemsida som ändå har dom fundamentala fördelarna en nystartad hemsida ska ha. Du får en mobilanpassad hemsida som ser lika bra ut från en mobil enhet som i en surfplatta eller i en dator. Till detta vår du även tillgång till e-post som ger dina affärskontakter ett förtroendeingivande intryck när dom kontaktar dig via din hemsida. För att ranka högt i Google får du också tillgång till Hemsida24s SEO-Guide. Utöver detta får du också ett eget domännamn, 10 GB lagringsutrymme och givetvis obegränsat antal undersidor till din nya hemsida. Standard passar perfekt för dig som vill bedriva en mindre E-butik med max 5 produkter och 3 varianter.


50% rabatt på årsabonnemanget Professionell hos Hemsida24

Hemsida24s abonnemang Professionell är för dig som vill ligga ett steg före när du skapar egen hemsida. Utöver att du får allt som ingår i Standard får du även här HTTPS på din hemsida, tillsammans med 30 GB i lagringsutrymme och möjlighet att starta en något större E-handel med max 15 produkter och 5 olika varianter på respektive produkt – det vill säga totalt 75 produkter vilket du kan komma mycket långt på om du vill starta e-handel.


50% rabatt på årsabonnemanget E-butik hos Hemsida24

Hemsida24s tveklöst bästa abonnemang för dig som vill ha rejält med utrymme på din nya hemsida. Tack vare ett stort lagringsutrymme på 60GB så kan du tillhandahålla alla möjliga filer du önskar delge dina besökare på hemsidan. Med abonnemanget E-butik kan du ha oändligt antal produkter i din e-handel vilket betyder att bara fantasin sätter gränserna i din nya e-handel. Marknadsför dig aggressivt och jobba hårt med din sökmotoroptimering så ser vi fram emot att ta del av din framgångssaga.
Heymo - GRATIS!

0 kr per .se domän

Egensajt - KÖP NU!

55 kr per .se domän

Fs Data - KÖP NU!

89 kr per .se domän

One.com - KÖP NU!

115 kr per .se domän

Heymo - GRATIS!

0 kr för webbhotell!

EgenSajt - KÖP NU!

från 18 kr/månad

Inleed - KÖP NU!

från 19 kr/månad

One.com - KÖP NU!

från 20 kr/månad