Recension och rabattkod i Oktober 2020 hos EgenSajt.se

Sveriges billigaste domäner & webbhotell!

Egensajt.se – rabattkoder i Oktober 2020

EgenSajt.se är enligt oss en av Sverige bästa leverantörer när det kommer till dom bästa webbhotellen och dom mest prisvärda domänerna. Egensajt.se erbjuder förstklassig support och har bland annat gratis e-postadresser, .se-domäner för från 55 kronor styck samt webbhotell för så lite som 29 kronor per månad. Tack vare deras konkurrenskraftiga priser korar vi på Skapaegenhemsida.se dom till Sveriges bästa webbhotell med riktigt bra rabattkoder.Köp billigt webbhotell hos EgenSajt.


Vilka erbjudanden har EgenSajt.se?

Hos EgenSajt.se finner du ett upplägg för e-posthosting och tre olika varianter av billiga och bra webbhotell. EgenSajt.se är också kända för att ha Sveriges billigaste domäner, primärt toppdomäner. Om det längs vägen skulle vara några frågor vad rör EgenSajt.se’s upplägg och erbjudanden så kan du alltid scrolla igen deras välutvecklade kunskapsbank där du kan läsa om allt från hur du skapar egen hemsida till hur du förflyttar tidigare köpta domäner till ditt nya webbhotell. Därtill är det inte ovanligt att EgenSajt.se erbjuder rabattkoder som gör att priset på webbhotell och domäner blir ännu billigare än normalt - som redan till sitt ordinarie pris är Sveriges billigaste och troligtvis bästa webbhotell.


Köp billiga domäner med rabattkod hos EgenSajt.se

Hos EgenSajt.se kan du köpa billiga domäner från 19 kr per år. Sveriges billigaste domäner – du har hittat dom. EgenSajt.se ser även till att du får en fullständig domänhantering och vidarebefordringar av dina e-postadresser för att ge ett proffsigt intryck.

Köp .se-domäner från 55 kr styck.

Köp .nu-domäner från 55 kr styck.

Köp .com-domäner från 89 kr styck.


Sveriges billigaste webbhotell och EgenSajt

Sökandet efter att hitta det billigaste webbhotellet har pågått länge och vi på Skapaegenhemsida.se har lagt ner både en och två timmar på sökandet – men nu kan vi äntligen presentera resultatet. Hos EgenSajt hittar du Sveriges billigaste webbhotell med en start på ynka 18 kr per månad. Det är inte ovanligt att man tror att man får ganska lite för lite så lite pengar – men faktum är att EgenSajt levererar kvalité framför kvantitet. Om du söker ett billigt webbhotell med en snabb support, grymma erbjudanden och billiga domäner med ett gott rykte så har du hittat helt rätt. Låt EgenSajt sköta det tekniska så att du kan fokusera på att skapa egen hemsida i din takt.


EgenSajt.se Standard – 29 kr/mån (0 kr i startavgift)

EgenSajt.se’s enklaste webbhotellsupplägg, men som ändå innefattar grunderna i det du kan tänkas behöva när du ska skapa egen hemsida. Genom detta billiga webbhotell så får du tillgång till obegränsat antal webbplatser, 2 GB webbutrymme och 1 GB trafik. Till detta får du även egna e-postadresser och 1 GB trafik till din e-post. För att ge din hemsida en stark legitimitet så får du även ett gratis SSL-certifikat.


EgenSajt.se Extra (0 kr i startavgift)

EgenSajt.se’s erbjudande vid namn ”Extra resurser” är ett perfekt webbhotell för dig som söker ett webbhotell som har den extra kraften för att hantera flera snabba hemsidor som du kan fylla med både artiklar och bilder samt film. Tack vare det stora utrymmet om 5 GB i webbutrymme så sätter enbart fantasin gränserna till vad du kan hosta på din hemsida. Den totala mängden trafik till din hemsida dubblas i detta alternativ till 2 GB. Självklart ingår även ett gratis SSL-certifikat även här.


EgenSajt.se Anpassat (0 kr i startavgift)

Genom EgenSajt.se’s upplägg Anpassade resurser så är det du som bestämmer allt kring ditt nya webbhotell. Du bestämmer själv hur många olika webbplatser du vill hosta, samt har möjlighet att köpa upp till så mycket som 60 GB i webbutrymme, men också detsamma i e-postutrymme. Ett fantastiskt långsiktigt alternativ för dig som kommer starta flera större sajter som kan omfatta forum, e-handel eller plattformar. Med upp till hela 5 TB i trafik finns det ingen högtid som kommer sätta gränserna.