Jämför Sveriges billigaste webbhotell

Vi har testat över 25 webbhotell och visar här dom billigaste och bästa.Jämför webbhotellens priser och välj det billigaste

Varmt välkommen till Skapaegenhemsida.se! Vi guidar dig rätt och hjälper dig att välja rätt och ett billigt webbhotell som samtidigt har en bra prestanda och klarar av det du vill göra. Nedanför finner du dom bästa webbhotellen enligt oss, där du också får mest för pengarna.

Heymo - GRATIS!

0 kr för webbhotell!

EgenSajt - KÖP NU!

från 18 kr/månad

Inleed - KÖP NU!

från 19 kr/månad

One.com - KÖP NU!

från 20 kr/månad

Loopia - KÖP NU!

från 89 kr/månad

Hemsida24 - KÖP NU!

från 99 kr/månad

Heymo Driva - KÖP NU!

från 129 kr/månad

FS Data - KÖP NU!

från 149 kr/månad

7 Star - KÖP NU!

från 149 kr/månad


Jämför och hitta det billigaste webbhotellet

Att hitta rätt webbhotell är lättare sagt än gjort. Det tar tid, och kräver ofta en hel del kunskap. Hur mycket utrymme ska jag välja? Hur många Gigabyte? Behöver jag en egen e-postadress? Vilken webbhotellsleverantör har bäst pris? Vilka omdömen och artiklar borde jag läsa innan jag köper webbhotell? Frågorna är många, och det är vår ambition att besvara samtliga frågor i denna artikel så att du med trygghet i själen kan jämföra webbhotell. Det finns många frågor men också en hel del att tänka på vid köp av webbhotell. Det finns dock ett par parametrar man ska ha med i åtanke, oavsett om man har god kunskap om webbhotell sedan innan eller inte:

- Hur mycket utrymme behöver jag?

- Behöver jag en egen e-postadress?

- Ska jag hyra som privatperson eller som företag?

- Har jag någon speciell budget att förhålla mig till?

- Hur viktigt är det med driftsäkerhet hos webbhotellet?

- Ska jag hantera en eller flertalet domäner på mitt webbhotell?

- Vilken hastighet är en acceptabel hastighet?Gratis e-postadress hos webbhotell

Dom allra flesta webbhotellen har ett erbjudande som gör att du kan skapa en eller flera helt egna och gratis e-postadresser. Att ha en egen e-postadress, exempelvis ”carl @ skapaegenhemsida.se”, ger ett professionellt intryck hos dina läsare och eventuella kunder. Dessutom blir det mycket enklare att administrera din hemsida om genom ditt webbhotell om du har en separat e-postadress för just det ändamålet. Tänk på att du kan skapa flera e-postadresser när du köper ett nytt webbhotell. Vi rekommenderar att du inledningsvis skapar ett par e-postadresser med alias såsom kundtjanst @ skapaegenhemsida.se och dittnamn @ skapaegenhemsida.se. Du kommer älska det lika mycket som dina kunder!

Vad är ett webbhotell?

Ett webbhotell är en tjänst som tillåter dig att sammankoppla din hemsida till WWW – World Wide Web – så att dina läsare, följare och besökare kan komma åt din hemsida. Webbhotell finns i olika prisklasser, och det kan verka som att det är svårt att välja rätt webbhotell när man inte köpt något webbhotell tidigare. Vår rekommendation är att läsa dig kunnig genom guidar och att jämföra webbhotells priser och erbjudanden. Det bästa alternativet är oftast att börja småskaligt med ett billigt webbhotell, för att sedan skala upp och köpa ett snabbare eller större webbhotell när dina besökare blir fler, och intäkterna eventuellt ökar på dina hemsidor.Webbhotell som privatperson eller företag – vad är skillnaden?

Det finns vissa skillnader att hyra webbhotell som privatperson, respektive att hyra webbhotell som företag. Den allra mest framträdande skillnaden är uppskalningsmöjligheterna som företag. Du får ofta tillgång till fler alternativ och kan ställa helt andra krav på ditt webbhotell när du driver eget företag. I övrigt är skillnaderna ganska marginella och det handlar allt som oftast om att kunna köpa tjänsterna avdragsgillt och exklusive moms.

Vilket webbhotell har bäst support?

Vi har testat över 25 svenska webbhotell och skapat supportärenden hos samtliga som vi har testat. Dom allra flesta har en väldigt kunnig och trevlig support – men det finns två stycken webbhotell som sticker ut i våra tester. Dom två webbhotell som sticker ut särskilt är Hemsida24 och Heymo som inte bara har en trevlig och oerhört kunnig personal – utan även fantastiskt snabba svar. Oavsett om du vill köpa en ny billig domän, jämföra deras olika webbhotell eller bara vill önska dom en trevlig helg så får du alltid snabba svar som får dig att bli en extra nöjd kund. Hatten av till Hemsida24 och Heymo!

Skaffa webbhotell hos Hemsida24 med 30% rabatt.

Skaffa webbhotell hos Heymo.

Våra rekommendationer på webbhotell

Vi på Skapaegenhemsida.se har som uppgift att på ett objektivt sätt jämföra priser, support, användarvänlighet och prestanda på olika webbhotell som har sin bas i Sverige. Av flera anledningar har vi valt bort utländska webbhotell då dom sällan håller den standard vi vill presentera till dig som söker billigt och bra webbhotell. När det finns rabatterade priser på webbhotell ser vi även till att informera dig som sökande om detta. Om du vill läsa mer om hur webbhotell fungerar kan du göra det här.Vilket webbhotell är enklast?

Vilket webbhotell som är enklast är ju förstås relativt till dina förkunskaper om hosting, webbhotell och domäner, men efter våra tester så har vi hittat några guldklimpar som sticker ut i branschen. Vi har valt att utgå från vilka webbhotell som har bäst support för dig som är ny till skapande av hemsidor, men också vilka som har minst krångel i samband med uppstarten. Layouten hos webbhotellsleverantörerna har också spelat stor roll i våra tester.

Topp 3 billigaste webbhotellen:

- EgenSajt, från 18 kr per månad

- Hemsida 24, från 99 kr per månad

- Heymo Driva, från 129 kr per månad